nieuws

Komo certificeert staalvezel Bekaert

bouwbreed Premium

Komo heeft Bekaerts staalvezels van het type Dramix gecertificeerd voor toepassing in betonnen kelderwanden voor woon- en kantoorgebouwen. De toepassing staat beschreven in de beoordelingsrichtlijn BRL 2353 ‘Kelderwanden van staalvezelbeton’. De BRL is ook geldig voor onder meer dragende wanden in ondergrondse parkeervoorzieningen en kelders waarop maximaal vier bouwlagen komen.

Komo heeft Bekaerts staalvezels van het type Dramix gecertificeerd voor toepassing in betonnen kelderwanden voor woon- en kantoorgebouwen. De toepassing staat beschreven in de beoordelingsrichtlijn BRL 2353 ‘Kelderwanden van staalvezelbeton’. De BRL is ook geldig voor onder meer dragende wanden in ondergrondse parkeervoorzieningen en kelders waarop maximaal vier bouwlagen komen.

Reageer op dit artikel