nieuws

Hedera planten

bouwbreed Premium

In opdracht van de gemeente Nijmegen doet J. van Esch BV uit Cromvoirt het grondwerk in de middenberm van de A325. Vervolgens wordt de 6000 vierkante meter tussen de rijbanen voorzien van groenbekleding. In het worteldoek plant Van Esch hedera bodembedekkers. De middenberm wordt in drie weken tijd aangepakt. Daarna verzorgt Van Esch de buitenbermen. […]

In opdracht van de gemeente Nijmegen doet J. van Esch BV uit Cromvoirt het grondwerk in de middenberm van de A325. Vervolgens wordt de 6000 vierkante meter tussen de rijbanen voorzien van groenbekleding. In het worteldoek plant Van Esch hedera bodembedekkers. De middenberm wordt in drie weken tijd aangepakt. Daarna verzorgt Van Esch de buitenbermen. Deze worden klaargemaakt om er vanaf 15 november bomen met draadkluit te planten. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel