nieuws

Gemeentehuis van bronsgeel glas

bouwbreed Premium

Medewerkers van DNN-Groep brengen witte EPDM-folie als waterdichte laag aan op de gevel van het gemeentehuis van Hardenberg. De folie ligt op een frame van houtskeletbouwelementen, waarna de stelkozijnen worden geplaatst. Tussen de kozijnen komen bronskleurige panelen van smeltglas als gevelbekleding. VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Noord-Oost realiseren het gebouw, een ontwerp van architectenbureau Cie. De […]

Medewerkers van DNN-Groep brengen witte EPDM-folie als waterdichte laag aan op de gevel van het gemeentehuis van Hardenberg. De folie ligt op een frame van houtskeletbouwelementen, waarna de stelkozijnen worden geplaatst. Tussen de kozijnen komen bronskleurige panelen van smeltglas als gevelbekleding. VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Noord-Oost realiseren het gebouw, een ontwerp van architectenbureau Cie. De bouwkundige uitvoering is in handen van Koenen Bouw en Te Pas Bouw. Homij tekent voor de installaties. Het gebouw moet bij oplevering het meest duurzame gemeentehuis van Nederland zijn. De bouw begon in december 2009 met een drielaagse parkeergarage, waarvan twee ondergronds. Foto: Jan Sibon

Reageer op dit artikel