nieuws

Geluidsschermen langsdoorgaande route Parijs

bouwbreed

De gemeente Parijs heeft 12 miljoen uitgetrokken voor geluidwerende voorzieningen op vier ‘zwarte punten’ op de snelwegen rond de stad. De schermen komen met name langs de A86 en A3, de snelwegen die de doorgaande noord-zuidroute langs de westkant van Parijs vormen. Zo komen er onder meer schermen bij Créteil en bij Bondy en Noisy-le-Sec […]

De gemeente Parijs heeft 12 miljoen uitgetrokken voor geluidwerende voorzieningen op vier ‘zwarte punten’ op de snelwegen rond de stad. De schermen komen met name langs de A86 en A3, de snelwegen die de doorgaande noord-zuidroute langs de westkant van Parijs vormen. Zo komen er onder meer schermen bij Créteil en bij Bondy en Noisy-le-Sec waar de A86 verbonden is met de Autoroute du Nord richting Lille.

Reageer op dit artikel