nieuws

Eerste fase Strijp R begin komend jaar van start

bouwbreed Premium

De eerste fase van het project Strijp R in Eindhoven gaat begin volgend jaar van start. De eerste fase van het project op het voormalige Philipsterrein omvat 86 woningen, ontworpen door diederendirrix. De vorm is gebaseerd op de oude fabrieken van Philips. De daken van de woningen verspringen onderling en geven de vorm van de […]

De eerste fase van het project Strijp R in Eindhoven gaat begin volgend jaar van start. De eerste fase van het project op het voormalige Philipsterrein omvat 86 woningen, ontworpen door diederendirrix. De vorm is gebaseerd op de oude fabrieken van Philips. De daken van de woningen verspringen onderling en geven de vorm van de fabrieksgebouwen weer.

In totaal worden er vijfhonderd woningen gebouwd op het terrein waar voorheen de Philips-fabrieken stonden. Alleen het RK-complex, de voormalige keramische werkplaats, is blijven staan.

Reageer op dit artikel