nieuws

Duitse bouwproductie boven niveau 2010

bouwbreed Premium

De Duitse burgerlijke en utiliteitsbouw heeft in augustus 3,7 procent meer werk binnengehaald dan in dezelfde maand vorig jaar. Over de eerste acht maanden van het jaar gemeten werd een plus geboekt van 8,8 procent. De infrabouwers noteerden in augustus 4,4 procent meer orders. Het werk dat in de periode januari – augustus werd binnengehaald […]

De Duitse burgerlijke en utiliteitsbouw heeft in augustus 3,7 procent meer werk binnengehaald dan in dezelfde maand vorig jaar. Over de eerste acht maanden van het jaar gemeten werd een plus geboekt van 8,8 procent. De infrabouwers noteerden in augustus 4,4 procent meer orders. Het werk dat in de periode januari – augustus werd binnengehaald verschilt slechts 0,1 procent van het volume in de eerste acht maanden van 2010. De omzet in de Duitse bouw ligt tot dusverre 11,9 procent boven het vorig jaar gerealiseerde peil. Bedrijven met 20 of meer medewerkers behaalden tot en met augustus een omzet van 54,4 miljard euro.

Reageer op dit artikel