nieuws

Broer en zus Van de Lunewinnen Brunel Awards

bouwbreed Premium

Tjerk en Nienke van de Lune zijn in Washington beiden gehonoreerd met de Brunel Award. Tjerk kreeg de prijs voor de samen met landschapsarchitect Geert de Vries ontworpen tunnelgebouwen voor de Hanzelijn bij het Drontermeer. Zijn zus Nienke viel samen met Paul van der Ree in de prijzen vanwege het ontwerp voor station Emmen-Zuid. De […]

Tjerk en Nienke van de Lune zijn in Washington beiden gehonoreerd met de Brunel Award. Tjerk kreeg de prijs voor de samen met landschapsarchitect Geert de Vries ontworpen tunnelgebouwen voor de Hanzelijn bij het Drontermeer. Zijn zus Nienke viel samen met Paul van der Ree in de prijzen vanwege het ontwerp voor station Emmen-Zuid. De teams van ingenieursbureau Movares werden gekozen uit 150 inzendingen van 43 organisaties uit vijftien landen. De Brunel Award is genoemd naar een Britse spoorontwerper.

Reageer op dit artikel