nieuws

Breda ziet af van geding tegen NS Poort

bouwbreed Premium

De gemeente Breda onderneemt geen juridische stappen tegen NS Poort. De vastgoedtak van de Nederlandse Spoorwegen trok zich vorig jaar terug uit de vastgoedontwikkeling in het stationsgebied van de Brabantse stad. De gemeente neemt het project over ondanks al gemaakte kosten van 1,5 miljoen euro. Tijdens een raadscommissie economie eerder deze week werd nog wel […]

De gemeente Breda onderneemt geen juridische stappen tegen NS Poort. De vastgoedtak van de Nederlandse Spoorwegen trok zich vorig jaar terug uit de vastgoedontwikkeling in het stationsgebied van de Brabantse stad. De gemeente neemt het project over ondanks al gemaakte kosten van 1,5 miljoen euro. Tijdens een raadscommissie economie eerder deze week werd nog wel gediscussieerd over de verantwoordelijkheid van NS Poort. De PvdA-fractie sprak van een inspanningsplicht, maar wethouder Arbouw van Ruimtelijke Ontwikkeling voorzag vooral hoge kosten door het aanspannen van een procedure, en wil het beste voor de stad. “Het middel is erger dan de kwaal”, aldus de wethouder.

Reageer op dit artikel