nieuws

Brabant in Euro-project regionale ontwikkeling

bouwbreed Premium

De provincie Brabant wordt meegenomen in het Europese ‘Rurban project. Dit project richt zich op duurzame ontwikkeling van stad en land in onderlinge samenhang. Eurocommissaris Hahn (regionale ontwikkeling) deelde dit tijdens een werkbezoek aan Brussel mee aan de bestuurders van de provincie, waaronder Commissaris van de Koningin Wim van de Donk. Volgens Hahn heeft de […]

De provincie Brabant wordt meegenomen in het Europese ‘Rurban project. Dit project richt zich op duurzame ontwikkeling van stad en land in onderlinge samenhang. Eurocommissaris Hahn (regionale ontwikkeling) deelde dit tijdens een werkbezoek aan Brussel mee aan de bestuurders van de provincie, waaronder Commissaris van de Koningin Wim van de Donk. Volgens Hahn heeft de Europese Commissie bewondering voor de Brabantse samenwerking tussen overheden, ondernemers en onderwijs. Hahn gaf aan dat er in de nabije toekomst Europese middelen beschikbaar komen voor de provincie, voor verdere regionale ontwikkeling.

Reageer op dit artikel