nieuws

Bobcatjes kijken op de (W)Inter-Techno

bouwbreed Premium

Bobcatjes kijken op de (W)Inter-Techno

Op vrijdag 25 november vanaf 15.00 uur en zaterdag 26 november vanaf 13.00 uur houdt Inter-Techno samen met zusterbedrijf 1.2.3 Machineverhuur wederom de bekende open dagen onder het motto (W)Inter-Techno. De beide open dagen worden gehouden in de vestiging in Dronten. Het adres voor de navigatie is: De Dommel 52, 8253 PL Dronten.

Marcel van der Heide van Inter-Techno heeft er duidelijk weer zin in:“Deze beide dagen zullen weer bol staan van activiteiten en vermaak, waaronder natuurlijk de populaire machinisten behendigheidswedstrijden met wederom als hoofdprijzen een bezoek aan de Bobcat fabriek.”

Handelsman als hij is, weet hij ook op commercieel vlak leuke dingen te melden: “Verder zijn er weer diverse zeer aantrekkelijke verkoopacties, zoals levering van uw machine met airco af fabriek zonder meerprijs. Verder geldt er een bijzondere lease actie: 36 maanden looptijd met 0 procent rente. Bij aankoop van een machine hoeft u pas na 6 maanden te betalen, dus in 2011 het fiscale voordeel pakken en pas in mei 2012 betalen.”

Meer info: www.intertechno.nl.

Reageer op dit artikel