nieuws

BIA en Fermacell maken samen systeemwand

bouwbreed Premium

BIA Systeemwanden uit Wijchen en plaatsgenoot Fermacell hebben samen een droog afbouwsysteem ontwikkeld. Het is opgebouwd uit de Spanell-systeemwand van BIA met een toplaag van Fermacells Greenline. Het resultaat heeft een messing-en-groefverbinding. De panelen worden aan elkaar gelijmd. Tijdelijke wanden kunnen met een nieuw ontwikkelde montageclip worden bevestigd. De Spanell-systeemwand is opgebouwd uit dubbel gegolfd […]

BIA Systeemwanden uit Wijchen en plaatsgenoot Fermacell hebben samen een droog afbouwsysteem ontwikkeld. Het is opgebouwd uit de Spanell-systeemwand van BIA met een toplaag van Fermacells Greenline. Het resultaat heeft een messing-en-groefverbinding. De panelen worden aan elkaar gelijmd. Tijdelijke wanden kunnen met een nieuw ontwikkelde montageclip worden bevestigd. De Spanell-systeemwand is opgebouwd uit dubbel gegolfd karton dat in driehoekige kokers is gevouwen. De Greenline gipsvezelplaat geeft er extra stabiliteit aan, maakt de wand stootvast en verbetert de brandwerendheid. BIA en Fermacell leveren hun gezamenlijke wand in verschillende uitvoeringen.

Reageer op dit artikel