nieuws

Ballast Nedam bouwtkantoren op Curaçao

bouwbreed Premium

Ballast Nedam bouwt samen met het lokale aannemersbedrijf Willemstad NV het nieuwe kantorencomplex van de Curaçaose energiemaatschappij Aqualectra. De combinatie heeft bij de aanbestedingsprocedure vier lokale aannemers afgetroefd. Op het 55.000 vierkante meter grote terrein in de hoofdstad Willemstad, dat tot 2005 toebehoorde aan de inmiddels vertrokken Amstel Brouwerij, bouwt Ballast Nedam Curaçao het nieuwe […]

Ballast Nedam bouwt samen met het lokale aannemersbedrijf Willemstad NV het nieuwe kantorencomplex van de Curaçaose energiemaatschappij Aqualectra. De combinatie heeft bij de aanbestedingsprocedure vier lokale aannemers afgetroefd.

Op het 55.000 vierkante meter grote terrein in de hoofdstad Willemstad, dat tot 2005 toebehoorde aan de inmiddels vertrokken Amstel Brouwerij, bouwt Ballast Nedam Curaçao het nieuwe hoofdkantoor en zenuwcentrum van Aqualectra. Het vijf verdiepingen tellende kantorencomplex heeft 8000 vierkante meter vloeroppervlakte. Daarnaast worden 450 parkeerplaatsen aangelegd, verdeeld over maximaal vijf bouwlagen. Het wordt een onderhoudsvriendelijk en flexibel in te delen gebouw met aandacht voor ruimtelijkheid, uitstraling, milieu, veiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Aqualectra is op het eiland verantwoordelijk voor de elektriciteit- en watervoorziening. Het complex moet begin 2013 worden opgeleverd. De totale aanneemsom is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel