nieuws

Adsorptiedrogers van HVAC op maat

bouwbreed Premium

Adsorptiedrogers ontvochtigen lucht bij lage temperatuur en lage relatieve vochtigheid. HVAC Nederland in IJmuiden levert luchtontvochtigers op maat en in standaarduitvoeringen. De capaciteiten lopen tot ruim 220 kilo per uur met luchtvolumes tot 50.000 kubieke meter per uur. De drogers hebben een roterend warmtewiel dat voor meer dan 70 procent bestaat uit silicagel. HVAC adviseert […]

Adsorptiedrogers ontvochtigen lucht bij lage temperatuur en lage relatieve vochtigheid. HVAC Nederland in IJmuiden levert luchtontvochtigers op maat en in standaarduitvoeringen. De capaciteiten lopen tot ruim 220 kilo per uur met luchtvolumes tot 50.000 kubieke meter per uur. De drogers hebben een roterend warmtewiel dat voor meer dan 70 procent bestaat uit silicagel. HVAC adviseert de machines voor onder meer het drogen van gebouwen.

Reageer op dit artikel