nieuws

Nieuw systeem Niko voor installaties in huis

bouwbreed

Het internationale bedrijf in onder andere huisautomatisering Niko, met een Nederlandse vestiging in Gorinchem, brengt in augustus een nieuwe generatie bedieningspanelen voor de nutsvoorzieningen in middenklasse woningen op de markt. Met deze panelen kunnen bewoners op elk moment zien hoeveel elektriciteit, water en gas zij verbruiken. De instellingen kunnen direct worden aangepast. De systemen in […]

Het internationale bedrijf in onder andere huisautomatisering Niko, met een Nederlandse vestiging in Gorinchem, brengt in augustus een nieuwe generatie bedieningspanelen voor de nutsvoorzieningen in middenklasse woningen op de markt. Met deze panelen kunnen bewoners op elk moment zien hoeveel elektriciteit, water en gas zij verbruiken. De instellingen kunnen direct worden aangepast. De systemen in huis worden met Niko Home Control centraal bediend door middel van een display met aanraakscherm. Ook is bediening via een mobiele telefoon (smart­phone) mogelijk. Volgens Niko vergt de installatie van het systeem, dat dankzij de modulaire opbouw altijd uit te breiden is, evenveel tijd als bij een conventioneel systeem.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels