nieuws

VolkerFitzpatrick bouwt in Stratford

bouwbreed Premium

VolkerFitzpatrick bouwt in Stratford

VolkerFitzpatrick, onderdeel van de Britse tak van VolkerWessels, gaat in Stratford in Oost-Londen voor ruim 19 miljoen euro een universiteitsgebouw realiseren.

Het vijf verdiepingen hoge project van 8600 vierkante meter dat wordt opgetrokken in staalskelet met verschillende soorten bekleding, moet onderdak bieden aan verschillende activiteiten van twee universiteiten en een onderzoeksinstelling in de Britse hoofdstad. “VolkerFitzpatrick heeft al een aantal andere duurzame projecten in dit deel van Londen gerealiseerd en hoopt met deze nieuwe opdracht op die ervaring te kunnen voort bouwen”, aldus algemeen directeur Richard Offord. De aannemer zal binnenkort met de uitvoering beginnen en hoopt het project in het najaar van 2013 op te leveren.

Reageer op dit artikel