nieuws

Vier bouwprojecten winnen BIM Award

bouwbreed

Bouwtechnisch adviesbureau Alferink-Van Schieveen heeft in de categorie beton de Tekla BIM Award 2011 voor de Benelux gewonnen met het zorggebouw De Polbeek in Zutphen. In de categorie aannemers-ingenieurs ging staalconstructiebedrijf Webru met de eer strijken. Het bedrijf won de award met het project Greenmills in Amsterdam. Jos van den Bersselaar Constructie was de beste […]

Bouwtechnisch adviesbureau Alferink-Van Schieveen heeft in de categorie beton de Tekla BIM Award 2011 voor de Benelux gewonnen met het zorggebouw De Polbeek in Zutphen. In de categorie aannemers-ingenieurs ging staalconstructiebedrijf Webru met de eer strijken. Het bedrijf won de award met het project Greenmills in Amsterdam. Jos van den Bersselaar Constructie was de beste in de categorie Trappen en Leuningen met de Isabellebrug in Den Bosch. Het Belgische Stendess won in de categorie Staal met een voetgangers- en fietsbrug over de Seille in het Franse Metz.

Reageer op dit artikel