nieuws

VelopA-Citystyle biedt nieuwe fietsenrekken

bouwbreed

VelopA-Citystyle stelt zijn fietsparkeersystemen Connect+ en Fourchet+ voor. Connect+ is een herontwerp in roestvast staal van fietsleunhek Connect. Fietsenrek Fourchet+ is zo geconstrueerd dat er normaal gesproken geen slagen in voorwielen komen. De producent levert de Fourchet+ in uitvoeringen die voldoen aan de eisen die FietsParkeerKeur stelt aan (on)bewaakte stallingen.

VelopA-Citystyle stelt zijn fietsparkeersystemen Connect+ en Fourchet+ voor. Connect+ is een herontwerp in roestvast staal van fietsleunhek Connect. Fietsenrek Fourchet+ is zo geconstrueerd dat er normaal gesproken geen slagen in voorwielen komen. De producent levert de Fourchet+ in uitvoeringen die voldoen aan de eisen die FietsParkeerKeur stelt aan (on)bewaakte stallingen.

Reageer op dit artikel