nieuws

Transverko start door onder hoede van Beelen

bouwbreed

-Het failliete aannemers- en transportbedrijf Transverko uit Rijswijk start door. De bedrijfsnaam, klantenbestand en een kleine tien man personeel zijn overgenomen door de Beelen Groep uit Harderwijk. Bij Transverko, dat op 3 augustus jongstleden faillissement aanvroeg, werkten 26 mensen. Beelen neemt er een kleine tien van over. “Een paar slopers en een machinist. De rest […]

-Het failliete aannemers- en transportbedrijf Transverko uit Rijswijk start door. De bedrijfsnaam, klantenbestand en een kleine tien man personeel zijn overgenomen door de Beelen Groep uit Harderwijk.

Bij Transverko, dat op 3 augustus jongstleden faillissement aanvroeg, werkten 26 mensen. Beelen neemt er een kleine tien van over. “Een paar slopers en een machinist. De rest voldeed niet of zat al tegen het pensioen aan”, reageert directeur Wim Beelen van de Beelen Groep. Naast personeel nemen de Harderwijkers een aantal lopende werken en het klantenbestand van de Rijswijkse sloopaannemer over. Het materieel was volgens Beelen te oud. “We kopen nieuwe spullen.”

De naam Transverko blijft gewoon bestaan. Beelen heeft bij de Kamer van Koophandel een nieuwe besloten vennootschap met dezelfde naam opgericht. Ook de website en telefoonnummers blijven hetzelfde, het postbusnummer verandert wel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels