nieuws

Probleem IJsselbrug blijft voorlopig voortbestaan

bouwbreed

De problemen rond de renovatie van de IJsselbrug tussen Arnhem en Westervoort zijn voorlopig nog niet opgelost. Dit blijkt uit antwoorden van minister Schultz op vragen van het Tweede Kamerlid Charlie Aptroot. Door plaatsing van een barrier tussen de inspectieweg en de rijbaan is de weg te smal geworden om twee landbouwvoertuigen te laten passeren. […]

De problemen rond de renovatie van de IJsselbrug tussen Arnhem en Westervoort zijn voorlopig nog niet opgelost. Dit blijkt uit antwoorden van minister Schultz op vragen van het Tweede Kamerlid Charlie Aptroot.

Door plaatsing van een barrier tussen de inspectieweg en de rijbaan is de weg te smal geworden om twee landbouwvoertuigen te laten passeren. Zonder die barrier was dat wel mogelijk omdat de trekkers dan even gingen overhangen op de inspectieweg. Daar is een paar jaar geleden echter een kiepwagen doorheen gezakt waardoor plaatsing van de barrier nodig was. Schultz kijkt nu of een smallere barrier een oplossing kan zijn.

Reageer op dit artikel