nieuws

Pensioenfonds Stork naar PME

bouwbreed

Pensioenfonds Stork naar PME

Het Pensioenfonds voor de Metalektro (PME) wordt met ingang van 1 januari 2012 de uitvoerder van de pensioenregeling van Stork en een aantal bedrijven die deel uitmaakten van het Storkconcern.

De opgebouwde pensioenrechten bij Pensioenfonds Stork worden overgedragen aan PME. Beide fondsen maakten gisteren bekend dat de betrokken partijen daarover in principe overeenstemming hebben bereikt. Eerder dit jaar werden hierover afspraken gemaakt met de vakbonden. Er wordt ongeveer 2,7 miljard euro overgedragen vanuit Pensioenfonds Stork aan PME. Door de overgang krijgt PME er 8600 actieve deelnemers bij, naast 15.000 gepensioneerden en 24.500 oud-deelnemers. Begin dit jaar verhuisde het pensioenfonds Siemens al naar PME.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels