nieuws

Nieuw gevelsysteem met grote flexibiliteit

bouwbreed Premium

-Benchmark Evolution is de naam van een nieuw gevelsysteem dat Kingspan Benchmark Façade Systems op de markt brengt. Volgens de fabrikant biedt dit systeem nog meer mogelijkheden en flexibiliteit bij het ontwerpen van gevels. Het glad afgewerkte paneel, dat blind wordt bevestigd, is in een aantal varianten beschikbaar. Het standaard paneel heeft een lengte tot […]

-Benchmark Evolution is de naam van een nieuw gevelsysteem dat Kingspan Benchmark Façade Systems op de markt brengt. Volgens de fabrikant biedt dit systeem nog meer mogelijkheden en flexibiliteit bij het ontwerpen van gevels.

Het glad afgewerkte paneel, dat blind wordt bevestigd, is in een aantal varianten beschikbaar. Het standaard paneel heeft een lengte tot 17 meter en kan worden geleverd in alle werkende breedtes tussen 600 en 1000 millimeter in stappen van 1 millimeter.

Het Evolution-systeem is ook uitgevoerd als geïsoleerd cassettesysteem, waarin volgens Kingspan Benchmark de voordelen van bouwen met sandwichpanelen behouden blijven. Een andere variant heeft schijnvoegen in het paneel.

Op het oog lijkt het alsof met een plankprofiel is gewerkt, terwijl het in werkelijkheid om een paneel van een meter breed gaat.

Reageer op dit artikel