nieuws

Lochem ambitieus met duurzame energie

bouwbreed

De gemeente Lochem gaat vier landschappen inrichten met duurzame energie. Voor 2015 wil het Achterhoekse dorp een zonne-energiepark voor 1500 huishoudens, een windmolenlocatie voor 3000 huishoudens, een biovergistingsinstallatie en twee klimaatneutrale agrarische landschappen hebben gerealiseerd. De gemeente Lochem wil voor 2030 klimaatneutraal zijn. Dat wil zeggen dat er geen CO2-uitstoot meer wordt veroorzaakt. Er is […]

De gemeente Lochem gaat vier landschappen inrichten met duurzame energie. Voor 2015 wil het Achterhoekse dorp een zonne-energiepark voor 1500 huishoudens, een windmolenlocatie voor 3000 huishoudens, een biovergistingsinstallatie en twee klimaatneutrale agrarische landschappen hebben gerealiseerd. De gemeente Lochem wil voor 2030 klimaatneutraal zijn. Dat wil zeggen dat er geen CO2-uitstoot meer wordt veroorzaakt. Er is een burgerlijke energiecoöperatie in oprichting die leden in haar eigen energiebehoefte laat voorzien en duurzame energie produceert.

Reageer op dit artikel