nieuws

Groen dak voor stadhuis van Amsterdam

bouwbreed Premium

Het stadhuis van Amsterdam, onderdeel van het gebouw de Stopera, heeft een groen dak gekregen. Met 1700 vierkante meter is het één van de grootste groene daken van de stad. Gisteren werd de laatste graszode aangebracht. De gemeenteraad van Amsterdam besloot in 2010 de aanleg van groene daken te subsidiëren. Dit jaar is 205.000 euro […]

Het stadhuis van Amsterdam, onderdeel van het gebouw de Stopera, heeft een groen dak gekregen. Met 1700 vierkante meter is het één van de grootste groene daken van de stad. Gisteren werd de laatste graszode aangebracht. De gemeenteraad van Amsterdam besloot in 2010 de aanleg van groene daken te subsidiëren. Dit jaar is 205.000 euro beschikbaar. In totaal wordt daarmee circa 7200 vierkante meter groen toegevoegd aan het Amsterdamse daklandschap.

Reageer op dit artikel