nieuws

Geen referendum over nieuw dierenpark Emmen

bouwbreed Premium

-Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen ziet niets in het houden van een referendum over de nieuwbouw van het dierenpark en het theater in Emmen. De fractie van Wakker Emmen diende dit verzoek in. De partij is tegenstander van het project en vindt dat de plannen maatschappelijke onrust met zich meebrengen. […]

-Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen ziet niets in het houden van een referendum over de nieuwbouw van het dierenpark en het theater in Emmen.

De fractie van Wakker Emmen diende dit verzoek in. De partij is tegenstander van het project en vindt dat de plannen maatschappelijke onrust met zich meebrengen. Het college wil niet meewerken, omdat een referendum tot flinke vertraging in de besluitvorming leidt.

Het nieuwe dierenpark verrijst aan de rand van Emmen. De kosten voor dit project worden geraamd op zo’n 200 miljoen euro.

Reageer op dit artikel