nieuws

Folie houdt binnenmilieu op peil

bouwbreed

Folie houdt binnenmilieu op peil

Fleetshield introduceert twee folies die het milieu in binnenruimtes op peil houden.

De luchtzuiverende VOC Active en de geurabsorberende en antibacteriële OLF Active. Beide producten hebben poriën die geuroverlast en vluchtige organische stoffen (VOS) uit de binnenlucht halen. “De poriën raken op een gegeven moment vol”, zegt Jeroen van Son van Fleetshield. “Ze worden dan geregenereerd door er een proteïne-oplossing op de folie te sproeien. De folie wordt vervolgens afgesopt en doet daarna weer waarvoor die is bedoeld.”

Hoelang de folie dat doet, weet Van Son nog niet. “De folies zijn onlangs na een jaar van beproevingen op de markt gebracht.” Fleetshield gaat ervan uit dat de actieve werking minimaal enkele jaren behouden blijft.

Lees meer over de toepassing van de folies op de site van Fleetshield

Reageer op dit artikel