nieuws

Ex-wethouder strijdlustig tegen bedrijventerrein

bouwbreed Premium

Voormalig wethouder van Ridderkerk Ad Los legt zich niet neer bij het besluit van de gemeente om een bedrijventerrein in de polder Nieuw Rijerswaard te realiseren. Hij roept Ridderkerkers op hem te steunen. Als wethouder kon Los zijn verkiezingsbelofte om de komst van het bedrijventerrein niet inlossen en stapte op. Maar, zo zegt hij. “De […]

Voormalig wethouder van Ridderkerk Ad Los legt zich niet neer bij het besluit van de gemeente om een bedrijventerrein in de polder Nieuw Rijerswaard te realiseren. Hij roept Ridderkerkers op hem te steunen. Als wethouder kon Los zijn verkiezingsbelofte om de komst van het bedrijventerrein niet inlossen en stapte op. Maar, zo zegt hij. “De recessie zal mijn gelijk bewijzen. Het terrein zal geen nut hebben. Er is nu al aanzienlijke leegstand. De Ridderkerker wil met steun van zijn plaatsgenoten de zaak desnoods aan het Europese Hof voorleggen.

Reageer op dit artikel