nieuws

Den Haag investeert in binnenklimaat scholen

bouwbreed Premium

-De gemeente Den Haag trekt 4,8 miljoen euro uit voor de verbetering van het binnenklimaat. Het bedrag heeft betrekking op zestig basisscholen. Daarnaast wordt er 1,7 miljoen uitgetrokken voor betere toiletten. De investering omvat een periode van vijf jaar. Ook wil het Haagse college dat schoolbesturen vanaf 2012 bij de gemeente een toeslag van 10 […]

-De gemeente Den Haag trekt 4,8 miljoen euro uit voor de verbetering van het binnenklimaat. Het bedrag heeft betrekking op zestig basisscholen. Daarnaast wordt er 1,7 miljoen uitgetrokken voor betere toiletten. De investering omvat een periode van vijf jaar.

Ook wil het Haagse college dat schoolbesturen vanaf 2012 bij de gemeente een toeslag van 10 procent op het nieuwbouwbudget voor lesgebouwen kunnen aanvragen.

Reageer op dit artikel