nieuws

Bouwfonds koopt bij in buitenland

bouwbreed Premium

Bouwfonds Reim heeft 33,4 miljoen euro geïnvesteerd in appartementencomplexen te Stuttgart en Stockholm. In de hoofdstad van de Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg kocht Bouwfonds voor 23,4 miljoen een studentencomplex van 173 woningen met 404 kamers. Stuttgart telt 43.700 studenten en de vraag naar woningen voor de leergierigen neemt alleen nog maar toe. In de Zweedse hoofdstad […]

Bouwfonds Reim heeft 33,4 miljoen euro geïnvesteerd in appartementencomplexen te Stuttgart en Stockholm.

In de hoofdstad van de Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg kocht Bouwfonds voor 23,4 miljoen een studentencomplex van 173 woningen met 404 kamers. Stuttgart telt 43.700 studenten en de vraag naar woningen voor de leergierigen neemt alleen nog maar toe.

In de Zweedse hoofdstad Stockholm werd Bouwfonds voor 10 miljoen eigenaar van 49 net opgeleverde appartementen.

Reageer op dit artikel