nieuws

Bamboe van staal

bouwbreed Premium

Bamboe van staal
NIEUWEGEIN - In Nieuwegein monteren medewerkers van BRS Building Systems opmerkelijk gevormde parkeerhekken in de door Züblin Nederland gebouwde parkeergarage naast het nieuwe theater de Kom. De 10 zgn Speedgates van de BAVAK Beveiligingsgroep zien er net als het hekwerk rondom de door Architekten Cie ontworpen (Rijksbouwmeester Frits van Dongen) parkeergarage, uit als stalen bamboestaven. De parkeergarage wordt zeven etages hoog en gaat ruimte bieden aan ruim 1000 auto's. COPYRIGHT TON BORSBOOM

Medewerkers van BRS Building Systems monteren parkeerhekken in de door Züblin Nederland gebouwde parkeergarage naast het nieuwe theater De Kom in Nieuwegein.

De tien zogenoemde speedgates van de Bavak Beveiligingsgroep zien er evenals het hekwerk rondom de door Architekten Cie ontworpen parkeergarage, uit als stalen bamboestaven. De parkeergarage gaat ruimte bieden aan ruim duizend auto’s. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel