nieuws

BAM Construction in Joods project

bouwbreed

BAM Construction neemt de bouw van een Joods gemeenschapscentrum in Hampstead, Noord-Londen, voor zijn rekening. Met de opdracht van JCC Ventures is een bedrag gemoeid van ruim 28 miljoen euro. Het project omvat de bouw van een wijkcentrum, inclusief ontmoetings- en studieruimten, toneel- en danslokalen, kantoren en werkplaatsen, een demonstratiekeuken en een kinderdagopvang, alsmede een […]

BAM Construction neemt de bouw van een Joods gemeenschapscentrum in Hampstead, Noord-Londen, voor zijn rekening. Met de opdracht van JCC Ventures is een bedrag gemoeid van ruim 28 miljoen euro. Het project omvat de bouw van een wijkcentrum, inclusief ontmoetings- en studieruimten, toneel- en danslokalen, kantoren en werkplaatsen, een demonstratiekeuken en een kinderdagopvang, alsmede een tien verdiepingen tellende woontoren met veertien appartementen. Het centrum wordt toegankelijk voor alle buurt- en wijkbewoners. De bouwwerkzaamheden gaan begin volgende maand van start.

Reageer op dit artikel