nieuws

Architectenbureau KOW start door

bouwbreed

Het failliete Haagse Architectenbureau KOW maakt een doorstart. Hierover is met de curator overeenstemming bereikt, meldt architect Hans Kuiper. Het wachten was gistermiddag nog op de formele goedkeuring van de rechter-commissaris. Kuiper gaat het nieuwe bedrijf leiden met bedrijfskundige en oud-directeur van TCN Tom Weghorst. Het bureau verbreedt zijn takenpakket en begint met circa 25 […]

Het failliete Haagse Architectenbureau KOW maakt een doorstart. Hierover is met de curator overeenstemming bereikt, meldt architect Hans Kuiper. Het wachten was gistermiddag nog op de formele goedkeuring van de rechter-commissaris. Kuiper gaat het nieuwe bedrijf leiden met bedrijfskundige en oud-directeur van TCN Tom Weghorst. Het bureau verbreedt zijn takenpakket en begint met circa 25 medewerkers.

Reageer op dit artikel