nieuws

Verbeek op de bres voor dijkgraaf Tiesinga

bouwbreed

De commissaris van de Koningin Leen Verbeek in Flevoland twijfelt niet aan de integriteit van dijkgraaf Henk Tiesinga van Waterschap Zuiderzeeland. Dat laat hij weten op zijn weblog op de site van de provincie. Tiesinga raakte in opspraak nadat de PVV in Flevoland hem beschuldigde van belangenverstrengeling rondom de plannen voor een megawindpark voor de […]

De commissaris van de Koningin Leen Verbeek in Flevoland twijfelt niet aan de integriteit van dijkgraaf Henk Tiesinga van Waterschap Zuiderzeeland. Dat laat hij weten op zijn weblog op de site van de provincie.

Tiesinga raakte in opspraak nadat de PVV in Flevoland hem beschuldigde van belangenverstrengeling rondom de plannen voor een megawindpark voor de kust van de Noordoostpolder. De dijkgraaf heeft zich enkele jaren geleden beschikbaar gesteld als onafhankelijk voorzitter van De Windkoepel, die zich namens ondernemers uit de Noordoostpolder bezighoudt met het plaatsen van windmolens in de gemeente Noordoostpolder.

Verbeek neemt het voor hem op en hekelt het feit dat hij wordt beschimpt en neergezet als schuldig.

Reageer op dit artikel