nieuws

Unibail-Rodamco vergroot investeringsportefeuille

bouwbreed

De pan-Europese vastgoedbelegger Unibail-Rodamco vergrootte zijn ontwikkelportefeuille in de eerste helft van dit jaar met 300 miljoen euro tot 6,9 miljard euro. De waarde van het totale vastgoedbezit bedroeg op 30 juni 24,8 miljard euro. De huurinkomsten stegen tot 647 miljoen euro. Zowel in de kantoren- als winkelportefeuille zou de opbrengst zich gunstig ontwikkelen. De […]

De pan-Europese vastgoedbelegger Unibail-Rodamco vergrootte zijn ontwikkelportefeuille in de eerste helft van dit jaar met 300 miljoen euro tot 6,9 miljard euro. De waarde van het totale vastgoedbezit bedroeg op 30 juni 24,8 miljard euro. De huurinkomsten stegen tot 647 miljoen euro. Zowel in de kantoren- als winkelportefeuille zou de opbrengst zich gunstig ontwikkelen. De investeringen in de winkeltak bedroegen afgelopen halfjaar 277 miljoen, in het kantorenportfolio 74 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels