nieuws

Spie Nederland kooptKIN Sprinklertechniek

bouwbreed Premium

Spie Nederland heeft KIN Sprinklertechniek overgenomen. Dat maakte het installatieconcern uit Breda gisteren bekend. Een overnamesom is niet naar buitengebracht, KIN Sprinklertechniek ontwerpt, levert, monteert, onderhoudt en beheert diverse typen installaties, bluswatervoorzieningen, droge blusleidingen. Het bedrijf zette afgelopen jaar 9,4 miljoen euro om. Met de overname versterkt Spie zijn positie in de markt van gebouwinstallaties […]

Spie Nederland heeft KIN Sprinklertechniek overgenomen. Dat maakte het installatieconcern uit Breda gisteren bekend. Een overnamesom is niet naar buitengebracht, KIN Sprinklertechniek ontwerpt, levert, monteert, onderhoudt en beheert diverse typen installaties, bluswatervoorzieningen, droge blusleidingen. Het bedrijf zette afgelopen jaar 9,4 miljoen euro om. Met de overname versterkt Spie zijn positie in de markt van gebouwinstallaties in de industrie.

Reageer op dit artikel