nieuws

Speelruimte

bouwbreed

Bezuiniging Politici gaan het werk doen dat technici nu met verstand van zaken doen (‘Donner ontkent stabiliteitsrisico’s dijken’, Cobouw 20 augustus). Maar waarom zou je dat doen? De Grieken krijgen ook van alle kanten geld toegeschoven. Per e-mail Minister Donner heeft nog niets verkeerds gedaan behalve een ballon laten opstijgen (‘Donner fluit Duijvesteijn terug’, Cobouw […]

Bezuiniging

Politici gaan het werk doen dat technici nu met verstand van zaken doen (‘Donner ontkent stabiliteitsrisico’s dijken’, Cobouw 20 augustus). Maar waarom zou je dat doen? De Grieken krijgen ook van alle kanten geld toegeschoven.

Per e-mail

Minister Donner heeft nog niets verkeerds gedaan behalve een ballon laten opstijgen (‘Donner fluit Duijvesteijn terug’, Cobouw 18 augustus). Even testen wat de speelruimte is. Prima zaak toch. Oppositioneel gedrag is nodig voor reflectie en verandering.

Inhoudelijk zal het toch een discussie worden van partijen waarbij iedereen zijn eigen discipline onder het mom van veiligheid en kwaliteit verdedigt. Jammer, dat de particulier hier geen stem in heeft.

Via Cobouw Linkedingroup

50

100

150

200

250

Reageer op dit artikel