nieuws

Nieuw traject voor vergunning RWE

bouwbreed

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het niet gelaten bij een vernietiging van de vergunning, die was afgegeven voor de bouw van energiecentrale RWE, op grond van de Natuurbeschermingswet. Wat de Afdeling in feite doet, is de vergunningverlener helpen met het voorbereiden van de nieuwe vergunning. Dit schrijft mr. Regina Koning, vandaag […]

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het niet gelaten bij een vernietiging van de vergunning, die was afgegeven voor de bouw van energiecentrale RWE, op grond van de Natuurbeschermingswet. Wat de Afdeling in feite doet, is de vergunningverlener helpen met het voorbereiden van de nieuwe vergunning. Dit schrijft mr. Regina Koning, vandaag in een opinieartikel.

> Pagina 11: opinie

Reageer op dit artikel