nieuws

Manitowoc Cranes geeft kijkje in de keuken

bouwbreed Premium

Manitowoc Cranes geeft kijkje in de keuken

Op vrijdag 23 september houdt Manitowoc Cranes de eerste Manitowoc Experience op het eigen bedrijfsterrein aan de Veilingkade 15 (4815 HC) in Breda. Op zaterdag 24 september gaat de aandacht vooral uit naar de kraanmachinisten, die dan ondermeer een behendigheidswedstrijd kunnen doen.

Op 23 september worden de laatste ontwikkelingen van Grove, Manitowoc en Potain gepresenteerd. Tevens wordt er een vakbeurs georganiseerd waar diverse interessante toeleveranciers voor de verticaal transport branche aanwezig zullen zijn.

Machinistendag

Zaterdag 24 september zal Manitowoc haar bedrijfterrein open stellen voor de kraanmachinsten. Tijdens deze dag worden er diverse activiteiten georganiseerd waaronder een telescoopkraan behendigheidswedstrijd. Ook de ‘jongste kraanmachinsten’ zullen zich niet snel vervelen, zo belooft het bedrijf.

Voor informatie over beide dagen: Adrie van Haasteren, telefoon 076-578 3999, email adrie.vanhaasteren@manitowoc.com.

Reageer op dit artikel