nieuws

LandschapsvisieDrielandenpark

bouwbreed

Om de landschapsvisie Drielandenpark gestalte te geven, wordt een Europese subsidie verstrekt van 360.000 euro vanuit het zogeheten ESPON-programma. Dat maakt de provincie Limburg bekend. Het is de bedoeling dat de landschapsvisie grensoverschrijdend wordt. Het gebied ligt rond Maastricht, Heerlen, Aken en Luik en moet worden vergeleken met andere Europese gebieden.

Om de landschapsvisie Drielandenpark gestalte te geven, wordt een Europese subsidie verstrekt van 360.000 euro vanuit het zogeheten ESPON-programma. Dat maakt de provincie Limburg bekend. Het is de bedoeling dat de landschapsvisie grensoverschrijdend wordt. Het gebied ligt rond Maastricht, Heerlen, Aken en Luik en moet worden vergeleken met andere Europese gebieden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels