nieuws

Geveltim Houtimport gaat op in Precious Woods

bouwbreed Premium

De activiteiten van Geveltim Houtimport in Leimuiden worden volledig geïntegreerd in het moederbedrijf Precious Woods Europe. Geveltim Houtimport was de afgelopen tien jaar een dochteronderneming van Precious Woods met aan het roer Thijs Stunnenberg. Diens pensioen valt samen met het moment waarop de dochter opgaat in de moeder, maakt Precious Woods Europe bekend. De naam […]

De activiteiten van Geveltim Houtimport in Leimuiden worden volledig geïntegreerd in het moederbedrijf Precious Woods Europe. Geveltim Houtimport was de afgelopen tien jaar een dochteronderneming van Precious Woods met aan het roer Thijs Stunnenberg. Diens pensioen valt samen met het moment waarop de dochter opgaat in de moeder, maakt Precious Woods Europe bekend. De naam Geveltim Houtimport verdwijnt.

Reageer op dit artikel