nieuws

Geschil met bouwbedrijf escaleert verder

bouwbreed

Geschil met bouwbedrijf escaleert verder

Het beslag door ex-burgemeester Wilma Verver-Aartsen en haar echtgenoot op de rekeningen van bouwbedrijf Van den Tempel en diens tegoeden bij de gemeente markeert de verdere escalatie van een langlopend geschil.

De financiële verplichtingen van Van den Tempel komen door de beslaglegging op geen enkele wijze in gevaar, verzekert directeur Richard Breugem. Eerder liet Van den Tempel beslagleggen op Ververs woning omdat het echtpaar weigerde de verbouwingskosten van drie ton te betalen.

Verver claimt nu circa 350.000 euro van Van den Tempel om fouten te herstellen die bij de verbouwing zouden zijn gemaakt. Het echtpaar kwam met deze financiële eisen nadat Van den Tempel via de rechter vergeefs had getracht ook beslag te leggen op het wachtgeld van de vroegere burgemeester.

Reageer op dit artikel