nieuws

Geïntegreerde contracten succesformule voor Vinci

bouwbreed

Vinci heeft in de eerste helft van dit jaar 17,3 miljard euro omzet geboekt. Dat is 17 procent meer dan in de eerste helft van 2010. De helft van deze groei komt van acquisities. De orderportefeuille groeide tot het historische hoge niveau van 30 miljard euro. Vinci meldt veel profijt te hebben van zijn werkwijze […]

Vinci heeft in de eerste helft van dit jaar 17,3 miljard euro omzet geboekt. Dat is 17 procent meer dan in de eerste helft van 2010. De helft van deze groei komt van acquisities. De orderportefeuille groeide tot het historische hoge niveau van 30 miljard euro. Vinci meldt veel profijt te hebben van zijn werkwijze met geïntegreerde contracten “zowel in Frankrijk als in het buitenland”.

Reageer op dit artikel