nieuws

Faay Vianen: we zijn te duur geweest

bouwbreed

Faay Vianen: we zijn te duur geweest

Klanten van Faay Vianen betaalden tot voor kort vaak wel 40 procent te veel voor de montage van wandsystemen.

“Het is positief nieuws, maar ook moeilijk om te brengen.” Dat zegt directeur Monique de Vos-Faay over het zelf naar buiten gebrachte bericht. “Bij de bepaling van de genoemde 40 procent waren altijd de eventuele moeilijkheden verwerkt die in een werk zouden kunnen gaan optreden. Dit is een zeer, niet te zeggen té behoudende inschatting gebleken.”

Sinds 2007-2008 heeft Faay een eigen montageafdeling. Daarvóór schakelde het bedrijf altijd montagebedrijven in. Daardoor had het die kosten niet zelf in de hand en had het bedrijf er ook geen zicht op.

Kijk hier hoe Faay Vianen wandsystemen monteert

Reageer op dit artikel