nieuws

Dura Vermeer ‘bimt’ bij nieuwbouw waar mogelijk

bouwbreed Premium

Bouwconcern Dura Vermeer gaat samen met partners Het Facilitair Bureau en BDC Architecten waar mogelijk het Bouw Informatie Model (BIM) toepassen bij nieuwe bouwprojecten. De gesloten samenwerkingsovereenkomst vormt tevens de basis voor de verdere vormgeving van de woonconfigurator. Hierin kan de klant bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten dakpannen en verschillende typen gevels.

Bouwconcern Dura Vermeer gaat samen met partners Het Facilitair Bureau en BDC Architecten waar mogelijk het Bouw Informatie Model (BIM) toepassen bij nieuwe bouwprojecten. De gesloten samenwerkingsovereenkomst vormt tevens de basis voor de verdere vormgeving van de woonconfigurator. Hierin kan de klant bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten dakpannen en verschillende typen gevels.

Reageer op dit artikel