nieuws

Den Haag wil hogere bouwleges

bouwbreed Premium

De gemeente Den Haag heeft een voorstel tot verhoging van de bouwleges op tafel gelegd. Naar aanleiding daarvan hebben woningcorporaties Staedion, Haag Wonen en Vestia een brief aan de gemeente gestuurd, waarin ze bezwaar maken en hun onbegrip uiten. Het voorstel wordt “onverantwoord” genoemd. Terwijl de gemeente volgens de corporaties zegt het bouwen in de […]

De gemeente Den Haag heeft een voorstel tot verhoging van de bouwleges op tafel gelegd. Naar aanleiding daarvan hebben woningcorporaties Staedion, Haag Wonen en Vestia een brief aan de gemeente gestuurd, waarin ze bezwaar maken en hun onbegrip uiten. Het voorstel wordt “onverantwoord” genoemd. Terwijl de gemeente volgens de corporaties zegt het bouwen in de stad te willen stimuleren en te werken aan nieuwe investeringen, stuurt Den Haag met de verhogingen aan op het tegenovergestelde. De commissie Ruimte bespreekt komende woensdag het voorstel.

Reageer op dit artikel