nieuws

Strikolith geeft wanden betonnen aanblik

bouwbreed

Strikolith Betonstuuk geeft binnen- en buitenmuren de aanblik van beton. Strikolith zegt elke ondergrond te kunnen veranderen in een betonnen oppervlak. De materialen zijn ook te gebruiken in badkamers en douches. Beton heeft in de visie van de fabrikant uit Raamsdonksveer uiteenlopende kleuren en structuren. De producent voert zeven varianten. Strikolith zegt met nadruk dat […]

Strikolith Betonstuuk geeft binnen- en buitenmuren de aanblik van beton. Strikolith zegt elke ondergrond te kunnen veranderen in een betonnen oppervlak. De materialen zijn ook te gebruiken in badkamers en douches. Beton heeft in de visie van de fabrikant uit Raamsdonksveer uiteenlopende kleuren en structuren. De producent voert zeven varianten. Strikolith zegt met nadruk dat het om betonimitaties gaat. De stucsystemen zijn volgens de fabrikant te combineren met een Strikotherm geïsoleerde gevel.

Reageer op dit artikel