nieuws

Kies het Beste Bouwproject 2011!

bouwbreed

Kies het Beste Bouwproject 2011!

De lijnen staan open: Cobouw maakt zich op voor de tweede editie van de Cobouw Awards. Deze worden op 26 oktober in Rotterdam uitgereikt aan onder andere de Beste CEO in de Bouw, de Beste Opdrachtgever in de bouw en het Beste Bouwproject. Vorig jaar won Groningen Seaports de felbegeerde betonnen bokaal voor het project Eemshaven.

Dit jaar verloopt de verkiezing iets anders. In plaats van een stemming op internet verzamelen we zo veel mogelijk lopende bouwprojecten in drie verschillende categorieën, te weten: GWW, Utiliteit en Woningbouw. Al die ingestuurde projecten vormen te samen de zogenaamde Longlist. Een deskundige jury gaat in nauwe samenwerking met de redactie van Cobouw het kaf van het koren scheiden om uiteindelijk gemotiveerd een winnaar te kunnen kiezen.

Insturen kan via deze LINK (cobouwcanon@sdu.nl), u kunt in uw mail maximaal 3 projecten per categorie (GWW, Utiliteit, Woningbouw) noemen. Noteer dat graag als volgt:

GWW: …….; ……….; ……….

Utiliteit: …….; ……….; ……….

Woningbouw: …….; ……….; ……….

 

Alvast bedankt voor uw bijdrage,

Armand Landman

Adjunct-hoodredacteur Cobouw

Reageer op dit artikel