nieuws

Kasteel Biljoen in nieuwe jas

bouwbreed Premium

Op dit moment wordt er druk gewerkt bij kasteel Biljoen in Velp. Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen hebben opdracht gegeven voor het groot onderhoud van de buitenkant van het kasteel. Schildersbedrijf Oostveen uit Velp schildert het buitenhoutwerk, wat voor de bouwvak klaar moet zijn. Bouwbedrijf Hofmann uit Beltrum heeft de houten balustrade van het dak […]

Op dit moment wordt er druk gewerkt bij kasteel Biljoen in Velp. Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen hebben opdracht gegeven voor het groot onderhoud van de buitenkant van het kasteel. Schildersbedrijf Oostveen uit Velp schildert het buitenhoutwerk, wat voor de bouwvak klaar moet zijn. Bouwbedrijf Hofmann uit Beltrum heeft de houten balustrade van het dak getakeld en knapt deze op in een werkplaats. Verder onderhouden ze de kozijnen en eventuele rotte plekken. Foto: APA Foto/Sjef Prins

Reageer op dit artikel