nieuws

Kamp: Geen werknemers van buiten de EU

bouwbreed

Minister Kamp (Sociale Zaken) wil niet dat er Europese geld wordt gebruikt om mensen van buiten de Europese Unie te wijzen op mogelijkheden binnen de EU te werken. Hij schrijft dit in antwoord op vragen van het VVD-Kamerlid Cora van Nieuwenhuizen.De bewindsman vindt arbeidsmigratie uit de derde landen momenteel absoluut niet nodig. “Aan de vraag […]

Minister Kamp (Sociale Zaken) wil niet dat er Europese geld wordt gebruikt om mensen van buiten de Europese Unie te wijzen op mogelijkheden binnen de EU te werken. Hij schrijft dit in antwoord op vragen van het VVD-Kamerlid Cora van Nieuwenhuizen.De bewindsman vindt arbeidsmigratie uit de derde landen momenteel absoluut niet nodig. “Aan de vraag naar arbeid moet in eerste instantie worden voldaan door de arbeidsreserve die nu al in Nederland aanwezig is.”

Reageer op dit artikel