nieuws

Kamer tegen nieuwe verlenging btw-verlaging

bouwbreed

Een nieuwe verlenging van de tijdelijke btw-verlaging voor verbouwen of renoveren van woningen lijkt van de baan. De Tweede Kamer heeft een motie van SGP en de Christenunie die er voor pleitten om de deadline naar het eind van het jaar op te schuiven weggestemd. Ook een motie van de PvdA, waarin werd voorgesteld om […]

Een nieuwe verlenging van de tijdelijke btw-verlaging voor verbouwen of renoveren van woningen lijkt van de baan. De Tweede Kamer heeft een motie van SGP en de Christenunie die er voor pleitten om de deadline naar het eind van het jaar op te schuiven weggestemd.

Ook een motie van de PvdA, waarin werd voorgesteld om het btw-tarief voor verbouw en renovatie van leegstaande kantoren tot woningen te verlagen tot zes procent kreeg te weinig steun.

De deadline voor de btw-verlaging werd onlangs nog drie maanden opgeschoven. Aannemers die voor 1 juli een klus hebben aangenomen, mogen nog tot 1 oktober op arbeidsloon 6 procent btw rekenen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels