nieuws

Ingenieurs lichten Den Haag door

bouwbreed

DHV en RPS gaan het gemeentelijk vastgoed in Den Haag inspecteren. De ingenieursbureaus hebben de opdracht gekregen om via de boei-methode van de Rijksgebouwendienst de staat van 44 panden in kaart te brengen. De gebouwen variëren van het stadhuis aan het Spui tot landgoed Clingendael. Nooit eerder heeft een gemeente integraal de inspectie via de […]

DHV en RPS gaan het gemeentelijk vastgoed in Den Haag inspecteren. De ingenieursbureaus hebben de opdracht gekregen om via de boei-methode van de Rijksgebouwendienst de staat van 44 panden in kaart te brengen.

De gebouwen variëren van het stadhuis aan het Spui tot landgoed Clingendael. Nooit eerder heeft een gemeente integraal de inspectie via de boei-methode uit handen gegeven.

Er wordt gekeken naar brandveiligheid, onderhoud en energie maar ook naar de regels voorgezondheid en welzijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels